Donează

A- A+

Direcționează 3.5%

Poți susține activitățile centrului Campus Pride prin direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit către MozaiQ. Astfel vei contribui la lupta pentru incluziune în spațiul academic a comunității LGBTQ+.

Pentru venituri salariale, completează DECLARAȚIA 230.

Nu îți face probleme dacă atunci nu cunoști suma corespunzătoare pentru 3,5% din impozit. Va fi calculată de către organele fiscale. Poți lăsa căsuța necompletată!

Te rugăm să completezi cu atenție toate datele!

– la paragraful I completează datele tale personale

– semnează în partea de jos a paginii

– trimite formularul completat la adresa Administraţiei Financiare în raza căruia ai domiciliu până pe data de 25 mai.

De asemenea, poți completa și genera automat formularul și pe REDIRECȚIONEAZĂ.RO

Lista Adreselor Administratiilor Financiare din România o poți găsi aici.

Ne poți trimite formularul semnat și scanat și pe adresa noastră de mail la mozaiqlgbt@gmail.com.

Direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit se poate face de către orice angajat, anual, prin completarea unui formular. În cazul în care acest formular nu este depus, suma de bani existentă rămâne la stat. Angajatul nu plătește nimic completând acest formular, diferenţa este că din cei 10% din impozitul pe venit datorat statului român (pe care statul îi ia automat, fără să completezi nimic), 3,5% vor ajunge către cauza pe care o susţii şi către un ONG pentru care această sumă contează mult.

 

Redirecționează 20%

Dacă ai o microîntreprindere sau o societatea comercială, poți sponsoriza proiectul Campus Pride, prin redirectionarea a 20% din impozitul pe profit către Asociația MozaiQ LGBT. Totul se face prin completarea unui contract de sponsorizare, pe care îl găsești  aici. Mai apoi, poți să ni-l trimiți la adresa mozaiqlgbt@gmail.com sau să ne contactezi direct pe pagina noastră de Facebook.

Dacă societatea comercială pe care o reprezinți plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

Dacă ai o microîntreprindere, poți sponsoriza Asociația MozaiQ LGBT, iar sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru.

Asociația MozaiQ LGBT este o organizație comunitară care luptă pentru drepturile comunității LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgender) din anul 2015. Organizăm activități sociale, traininguri de organizare comunitară, lucrăm cu persoane din diferite orașe din România, sprijinim organizarea Pride-urilor, marcăm anual Luna Istoriei LGBT și Ziua Drepturilor Omului, facem dezbateri pe teme relevante pentru comunitate, facem advocacy pentru legalizarea parteneriatelor civile, sprijinim schimburi de experiențe, oferim o platformă persoanelor din comunitate pentru a se exprima.

Campus Pride – Campanii comunitare de advocacy pentru universități sigure” este un proiect care urmărește crearea unui spațiu primitor și sigur și a unui climat de acceptare pentru studenții LGBTI din România. Suntem conștienți că această călătorie pe care o începem nu este una simplă, însă noi credem că este necesară pentru toți actualii și viitorii studenți care văd o universitate a viitorului, în care fiecare dintre identitățile noastre este acceptată, respectată și valorificată. Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!

Rapoarte anuale MozaiQ aici.

Vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare despre procedura de direcționare a 20% din impozitul pe profit. Ne puteți contacta la: mozaiqlgbt@gmail.com | vladviski@gmail.com