Evenimentele lunii decembrie

28 decembrie 2021 Advocacy, Anunturi @ro

A- A+

Am început sezonul sărbătorilor de iarnă cu o serie de evenimente tematice, primul fiind atelierul Preparing for X-mas cu Ana-Maria Isac și Călin Ion de pe 11 decembrie despre strategii de coping atunci când mergem acasă de sărbători.

Apoi, am adus atmosfera festivă în Centrul Campus Pride prin crearea de decorațiuni de Crăciun în cadrul atelierului X-mas Arts & Cratfs de pe 18 decembrie, urmat de reprezentativa Masă-n familie de pe 28 decembrie, unde studenții au avut șansa de a se reconecta unii cu ceilalți și de a împărtăși spiritul de sărbătoare cu membrii familiei lor alese, încheind astfel anul alături de cei dragi în mediul primitor și luminat al centrului studențesc.

În noul an pregătim o nouă serie de zile de centru, culminând cu o Seară de Boardgames pe 8 ianuarie, în cadrul căreia vom alege în ce jocuri să ne batem și ce tertipuri mai putem să folosim pentru a fura victoria.

Pe lângă acestea, căci sesiunea se apropie cu pași repezi, am pregătit două seri de Study with us, în datele de 12 și 22 ianuarie, pentru a ține pasul, împreună, cu volumul solicitant de muncă al acestei perioade. Știm că e stresant și este mult de muncă, dar noi sperăm că un mediu liniștit, incluziv și primitor vă va fi de ajutor în toate sarcinile care trebuie terminate, chiar și cele de pe ultima sută de metri. Și cine știe, poate chiar veți găsi și pe cineva dintr-un an mai mare care să vă spună cum e un examen sau altul (😉). 

Datele pot suferi schimbări în funcție de evoluția pandemiei, cu mențiunea că orice astfel de modificări vor fi comunicate pe paginile noastre de social media în cel mai scurt timp.