Cursuri

A- A+

Dacă ai niște timp liber sau poate doar vrei să înveți un skill nou, echipa noastră îți recomandă următoarele platforme pentru cursuri (majoritatea sunt gratuite, dar unele dintre ele sunt plătite).

  • Coursera (https://www.coursera.org/ ) este o platforma care oferă o multitudine de cursuri din diferite domenii. Suntem siguri că vei găsi ceva care să îți atragă atenția, pe noi ne-au atras următoarele:
  • edX (https://www.edx.org) se remarcă prin uimitorul portofoliu de universități de top care își pun la dispoziție cursurile. Pentru majoritatea cursurilor poți primi și o diplomă, după susținerea unui examen care necesită o taxă, dar cursul în sine este gratuit. Așa că dacă îți surâde ideea de a studia la Harvard sau MIT, check it out. Când ne-am uitat pe site nouă ne-au atras atenția următoarele cursuri:
  • Fundația Calea Victoriei (program-ateliere-2) organizează evenimente culturale, dar și cursuri pe diferite domenii de interes pentru studenți, câteva exemple ar fi: public speaking, diplomație, scriere creativă și multe altele. În fiecare lună vin cu noutăți atât în ceea ce privesc cursurile, cât și evenimentele. Cursurile sunt plătite, iar prețul diferă în funcție de curs, dar dacă aveți posibilitatea you can check them out. Echipa campus pride recomandă următoarele: