Voluntariat

A- A+

Campus Pride este un proiect ambițios care vrea să remodeleze mediul academic din România, făcându-l mai sigur și mai prietenos pentru studenții queer, dar pentru ca acest vis să devină realitate avem nevoie și de implicarea ta. În cadrul asociaților partenere (MozaiQ, Identity și Pride România) îți poți dezvolta un set de abilități care cu siguranță te vor ajuta și în viitor.

Viața de activist este una complexă și surprinzătoare, plină emoții care te duc pe culmile fericirii, dar și momente în care simți că nimic nu va merge. Cu toții suntem făcuți să fim activiști așa că nu mai sta pe ganduri și vino la MozaiQ, Pride România sau Identity Education. Nu contează dacă nu ai mai făcut voluntariat până acum, noi știm că ai ce îți trebuie, doar trebuie să dai click pe linkul de înscriere și noi te sunăm.

În plus, pentru că echipa Campus Pride ține la studenți și vrea să le ofere cât mai multe modalități de a se dezvolta, am întocmit o listă cu asociații din România, din diferite domenii, în care te-ai putea implica.

Implicare civică: