Proiectul Campus Pride continuă!

15 noiembrie 2021 Advocacy, Anunturi @ro

A- A+

Tragem fila lunii noiembrie din calendar, dar nu înainte de a trece în revistă activitățile desfășurate: am început luna cu o sesiune de studiu împreună Study with Us pe 3 noiembrie, urmată de o Seară de film pe 6, în care participanții au ales serialul vizionat, și de Board Games Night pe 20 noiembrie.

Acesta a marcat revenirea centrului studențesc în format fizic după câteva săptămâni de activitate în online, din cauza situației pandemice. Luna s-a încheiat cu Workshop-ul Work-Life Balance pe 27 noiembrie, a cărui facilitator a fost Daniel Cojocaru.

Intrăm în iarnă cu o serie de evenimente tematice, în ton cu atmosfera de sărbătoare! În cadrul acestora vom desfășura un Atelier de Decorațiuni de Crăciun pe data de 15 decembrie unde vom încuraja participanții să creeze ornamente obișnuite, dar și neconvenționale din diverse materiale, ziua fiind completată de discuția Preparing for Xmas, unde vom vorbi despre tehnici și tips&tricks despre cum putem avea sărbători liniștite alături de familia care poate nu ne acceptă în totalitatea noastră.

Pe 29 vă pregătim evenimentul Masa-n familie, unde vom crea și susține ambianța informală și caldă a serilor petrecute cu cei dragi, cu atât mai importantă pentru studenții apartenenți comunității noastre.

Pe lângă acestea, pregătim un eveniment în parteneriat cu Asociația Universitară pentru Medicină și Asistență Medicală (AUMAM) despre importanța diversității în spațiul academic la începutul lunii, denumit Egalitate în Diversitate, în tandem cu zilele deschise ale centrului la care vă așteptăm cu cel mai fierbinte ceai.

Datele și evenimentele pot suferi modificări în funcție de evoluția situației pandemice, cu mențiunea că orice astfel de schimbări vor fi comunicate pe paginile noastre de social media în cel mai scurt timp, unde veți putea găsi și poze și momente din cadrul evenimentelor noastre.